L’escriptor és el quart autor que realitza una estada literària en l’Alqueria del Duc, convidat per Gandia.

L’escriptor, biòleg i divulgador científic ha estat el nou autor convidat per l’Ajuntament de Gandia en l’Espai de Creació Literària, que es desenvolupa en l’Alqueria del Duc. L’estada de Domínguez va ser curta, entre divendres i dissabte, perquè li va sorgir un imprevist familiar, però tot i que va viure una part de l’experiència s’ha compromès a tornar més endavant. Per a Domínguez, qui va conversar amb Ignasi Mora, este tipus d’iniciatives són importants «perquè fa que els escriptors se senten estimats per la societat».

El projecte, iniciat el passat mes d’abril i novedós en la Comunitat Valenciana, consisteix a acollir un escriptor o escriptora durant uns dies a Gandia a qui se li ofereix l’oportunitat de conèixer de prop les peculiaritats de la ciutat i del seu entorn natural, amb la pretensió que este fet esdevinga, finalment un enriquidor i intercanvi d’idees, coneixements i experiències que els autors puguen reflectir després d’alguna manera en les seues obres.

El projecte respon a una iniciativa de l’Ajuntament de Gandia i compta amb el suport del programa Cultura Resident, de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, de la Generalitat, i del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, baix el paraigües de la marca turística Territori Borja.