L’Alqueria del Duc, Espai de Creació Literària acull l’exposició temporal dedicada a donar visibilitat a les escriptores

valencianes que des de Sor Isabel de Villena fins l’actualitat han escrit en el nostre territori, refent d’una forma senzilla els relats de vida de les dones que han conformat la nostra tradició literària. A més, l’exposició posa un especial èmfasi sobre les autores que escriuen en valencià, perquè pateixen una doble, i de vegades, triple invisibilització: per raó de sexe, llengua i territori.

“Nosaltres, les escriptores. Valencianes en el temps” és una exposició itinerant comissariada per Manola Roig i Rosa Roig, i organitzada per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, dins de les activitats programades per al Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura.

 L’exposició es podrá visitar, de manera gratuïta, en les depències de l’Alqueria del Duc en horari de dimarts a dissabte de 17.00 a 21.00 hores, fins el 2 de setembre.

Aquesta exposició forma part de les accions de dinamització dels espais realicionats amb l’Experiència Borja, sota el paraigües de la marca turística de Territori Borja de Turisme Comunitat Valenciana.

Per a més informació:

Fortalesa Alqueria del Duc. Camí Alqueria del Duc, s/n. 46730. Gandia. València. 96 287 77 88